Tekstschrijver aangeboden

Tekstschrijver aangeboden

Het internet staat er vol mee, tekstschrijver aangeboden. Hoe lang bent u al op zoek naar de juiste tekstschrijver? Dit blijkt niet zo eenvoudig als gedacht. Wist u dat veel marketingbureaus wanhopig op zoek zijn naar goede tekstschrijvers? De meesten hebben ruim 50 tekstschrijvers versleten voordat ze de goede schrijver vonden. Het marketingbureau heeft veel ervaring, voor de kleine ondernemer kan het nog lastiger zijn de beste tekstschrijver te vinden.

 

Hoe vindt u de juiste tekstschrijver?

U bent via de zoekmachine gaan zoeken op tekstschrijver aangeboden. U bent als eerste websites tegengekomen met een verzameling van tekstschrijvers. De laatste tijd rommelt het nogal in de schrijverswereld. Met meer dan 10.000 Nederlandse tekstschrijvers is het niet eenvoudig om de juiste te vinden. Kwaliteit is vaak ver te zoeken.

 

U zoekt op ‘tekstschrijver aangeboden’ en voilà, de zoekresultaten rollen eruit. De meest goedkoopste tekstschrijvers bieden zich aan. Lage prijzen, ideaal voor u. Maar bent u ook tevreden over de kwaliteit? Achteraf komen veel ondernemers erachter dat dit niet het geval is. Weet u wat het kost om teksten te laten herschrijven? U bent waarschijnlijk twee keer zo duur uit voor één en dezelfde tekst. Waarom zou u het niet in één keer goed laten doen?

Tekstschrijver aangeboden, hoe het wel moet

In de meeste gevallen betekent goedkoop ook duurkoop. Gaat u wel eens winkelen bij de Action of bij Primark? U weet van te voren dat u lage prijzen mag verwachten. Ook de kwaliteit is laag, maar dat neemt u er graag bij. Wenst u liever luxe artikelen of mode van een uitstekende kwaliteit, dan gaat u naar de speciaalzaak. Zo werkt het niet alleen met producten maar ook met diensten. Vooral in de wereld van de tekstschrijvers staan prijs en kwaliteit met elkaar in verhouding.

Soms maken student tekstschrijvers of beginnende schrijvers hier misbruik van. Er worden (zeer) hoge tarieven gerekend, terwijl de kwaliteit achterblijft. Daarom zijn er andere manieren om te zoeken naar de tekstschrijver aangeboden.

Kijk eens naar de seo tekstschrijver

U heeft via het internet gezocht op ‘tekstschrijver aangeboden’. U bent niet zomaar op deze website uitgekomen. U ziet dat deze pagina redelijk hoog scoort binnen de zoekresultaten. Heeft dit seo te maken? Ja en nee. Bianca Walraven, uw freelance tekstschrijver, is van mening dat seo veel meer is dan zoekmachine optimalisatie. We kijken niet alleen naar zoekmachines, maar ook naar de opdracht zelf. Wat wilt u bereiken en nog belangrijker, wie is de doelgroep? Dat Bianca hiernaar kijkt, heeft niet alleen met ervaring te maken. Als een van de weinige tekstschrijvers volgt ze een extra opleiding copywriter. Deze opleiding richt zich volledig op het schrijven van reclame en advertentieteksten.

Voorbeeldteksten of proeftekst bij tekstschrijver aangeboden

Gaat u kleding kopen, dan past u deze. Het maakt hierbij niet uit of u dit in een pashokje of thuis doet. De meeste winkeliers geven u het recht om kleding te ruilen of terug te brengen. Bij online winkelen geniet u nog eens van extra bescherming door de wet kopen op afstand. Dit geldt echter alleen voor goederen: op maat gemaakte diensten zijn uitgesloten van de wet kopen op afstand.

Vraag bij een tekstschrijver minimaal om voorbeeldteksten. Is de tekstschrijver niet bereid deze toe te sturen, dan is het beter om uit te kijken naar een andere tekstschrijver. Aan de hand van de voorbeeldteksten krijgt u een eerste indruk.

Niet elke tekstschrijver biedt een gratis proeftekst aan. In sommige gevallen moet u de proeftekst betalen, in andere gevallen betaalt u helemaal niet. Bianca Walraven heeft gekozen voor een tussenoplossing. Op uw verzoek schrijven we een proeftekst van maximaal 300 woorden. U bepaalt hierbij zelf het onderwerp, de aanspreekvorm en eventuele zoekwoorden. Een proeftekst wordt over het algemeen binnen 3 werkdagen geleverd. Bent u tevreden over de tekst, dan mag u deze kopen.

Natuurlijk kan het zijn dat u ontevreden bent. U heeft in dit geval twee mogelijkheden. U vraagt om een herziening van de tekst. De tekst zal naar uw wensen worden herschreven. In het andere geval heeft u het recht om de tekst terug te geven. U betaalt helemaal niets.

Tekstschrijver aangeboden, altijd een proeftekst

Bij Bianca Walraven heeft u altijd recht op een gratis proeftekst. Dit is echter geen plicht. Sommigen zijn al direct overtuigd van de kwaliteiten. U kunt dan direct een opdracht plaatsen. Bedenk wel dat het een betaalde opdracht betreft. Daarom wordt geadviseerd om toch altijd eerst een proeftekst af te nemen. Hiermee krijgt u een betere indruk van datgene u kunt verwachten. Is de proeftekst te kort, dan mag u hem later aan laten vullen. Geef de lengte van de tekst aan, u ontvangt de proeftekst in aangepaste vorm terug. Tekstschrijver aangeboden en gevonden! Zo simpel kan het leven zijn, zo eenvoudig werkt Bianca Walraven©.

Bianca Walraven

 

"Toen spelen spellen werd"

Over deze site

 

 

Blogs

Contact

info@biancawalraven.nl

Telefoon: 0031(0)6 38 98 32 67

KvK: 66547652