Tekstschrijver Venlo

Tekstschrijver Venlo

U heeft een bedrijf of vereniging in Venlo of omgeving. Voor uw website of webshop heeft u een tekstschrijver nodig. Het is fijn wanneer u direct kunt communiceren met de tekstschrijver Venlo. Bianca Walraven is seo tekstschrijver voor Venlo, Blerick, Tegelen of directe omgeving. Naast tekstschrijver is zij inzetbaar als copywriter, interview of journaliste.

 

Website teksten laten schrijven

Met uw bedrijfswebsite wilt u zo hoog mogelijk in Google komen te staan. U heeft vast wel eens gehoord van seo of zoekmachine optimalisatie. Wanneer u dit op internet intypt krijgt u vele zoekresultaten. Marketingbureaus bieden complete seo pakketten aan, soms in combinatie met linkbuilding. Bij dit pakket hoort ook een stukje tekstschrijven, uitgevoerd door de ervaren seo tekstschrijver. Bianca Walraven© werkt met en voor verschillende marketingbureaus.

 

We weten als geen ander zoekmachinevriendelijke website teksten te schrijven. Hierbij wordt rekening gehouden met sleutelwoorden en zoekwoorden dichtheid. Door dit toe te passen wordt uw website beter gevonden binnen Google. Door uw website teksten rechtstreeks bij tekstschrijver Venlo af te nemen, bespaart u op de kosten.

Copywriter Venlo inhuren

Van een enkele blog tot meer dan 500 productomschrijvingen: tekstbureau Venlo en omgeving kan elke opdracht aan. Er wordt geen gebruik gemaakt van externe tekstschrijvers. U kunt rekenen op de kwaliteit die u van ons gewend bent.

Bestelt u teksten voor website of webshop bij een groot tekstbureau, dan wordt er vaak gebruik gemaakt van verschillende tekstschrijvers. Bij grote opdrachten zult u veel verschil merken in aangeleverde teksten. De kwaliteit is niet altijd even gelijk. Ook weet u niet wie de teksten heeft geschreven. Bianca Walraven, tekstschrijver Venlo, vindt het belangrijk om persoonlijk met u te communiceren. Dit kan via de e-mail of telefonisch. Ook Skype behoort tot de mogelijkheden. Wenst u liever een persoonlijk gesprek, maak dan een afspraak.

Interview afnemen in Venlo of Limburg

Met een interview laat u zien waar uw bedrijf of onderneming voor staat. Een interview laten afnemen kan soms nodig zijn voor de website of het vakblad. Ook kunt u een interview laten plaatsen in de plaatselijke krant of een nieuwsbrief. Middels het interview maken websitebezoekers, collega’s of andere geïnteresseerden kennis met u of uw bedrijf. Een interview afnemen vergt kennis en ervaring. Tekstbureau Venlo kan niet alleen het interview afnemen, ook wordt deze volledig uitgewerkt. Een interview laten afnemen kan in Venlo, Blerick, Tegelen, Roermond of een van de andere plaatsen in Limburg of Noord-Brabant.

Persbericht of nieuwsbericht laten schrijven

Middels een persbericht of nieuwsbericht vestigt u de aandacht op uw bedrijf of activiteit . Dit kan in Venlo of elders in Limburg zijn. Persberichten kunnen aangeboden worden bij verschillende online platformen. Hier zijn vele journalisten bij aangesloten. Een goed geschreven persbericht wordt sneller overgenomen door journalist. Ook bloggers controleren regelmatig nieuwe persberichten. Bianca Walraven, tekstschrijver Venlo, schrijft persberichten volgens de ANP richtlijnen. Hiermee wordt de kans op het delen van uw persbericht vergroot. Nieuwsberichten plaatst u meestal op uw eigen website. Hiermee brengt u het laatste nieuws onder de aandacht. Denk bijvoorbeeld aan een nieuwe werknemer, product of een andere aanpak van uw bedrijf. Ook voor uw persberichten en nieuwsberichten vertrouwt u op de tekstschrijver Venlo.

Tekstbureau Venlo tarieven

We hanteren als tekstschrijver Venlo reële tarieven. De prijzen van tekstschrijvers lopen erg uiteen. Veel tekstschrijvers stunten met een lage prijs van 1,5 cents per woord. Uit ervaring blijken dit niet de allerbeste schrijvers te zijn en er is geen rekening gehouden met zoekmachines of de eindgebruiker. Het is belangrijk dat de tekst geschreven wordt voor het doel dat u voor ogen heeft. Tekstbureau Venlo kan dit u bieden.

Er zijn tekstenbureaus die meer dan tien cent per woord vragen. Is dit realistisch? Wat betreft de tarieven of prijzen is het maar net wat de gek ervoor geeft. Bent u bereid om tien cent per woord te betalen, of wenst u een uitstekende kwaliteit tegen lagere tarieven? U kunt bij tekstbureau Venlo de tarievenkaart opvragen. Hiermee is direct inzichtelijk wat u betaalt.

Neem voor meer informatie of het plaatsen van opdrachten vrijblijvend contact op met Bianca Walraven. Dé tekstschrijver voor Venlo of omstreken. Ook voor een tekstschrijver Utrecht kunt u bij ons terecht.

Bianca Walraven

 

"Toen spelen spellen werd"

Over deze site

 

 

Blogs

Contact

info@biancawalraven.nl

Telefoon: 0031(0)6 38 98 32 67

KvK: 66547652